Nieuws

Nederlandse comedian Spalburg opent derde International Comedy Festival Barcelona

november 17, 2010

BARCELONA – (persbericht) De derde editie van het International Comedy Festival zal vrijdag 19 November as beginnen met een optreden van de Nederlandse comedian Jeffrey Spalburg.  Iventions is co-promotor geworden van dit succesvolle comedy festival waar maar liefst 9 nationaliteiten zullen gaan optreden in het weekend van 19 -22 November op verschillende locaties in Barcelona.

De Nederlandse cabaretier Jeffrey Spalburg is bekend als acteur, schrijver, MC en stand up comedian. Je kunt hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen in Nederland. In het theater met zijn eigen cabaretvoorstelling, op het podium bij Made In Da Shade, als MC op Dance Valley, of als schrijver voor Tv programma’s. Sinds dit jaar is hij vast verbonden aan het Comedy Café in Amsterdam waar hij vaak te zien is.

In november 2008 ging Jeffrey’s eerste avondvullende cabaretsolo BROMMERS KIEK’N in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven nu in de grote stad. Momenteel toert hij met zijn vervolg SPIEKERBOKS ook weer langs alle theaters in Nederland. In Barcelona zal Jeffrey een mix doen van zijn beide shows !

Movie Carol (2015)

 

You Might Also Like