Nieuws

Romeo ‘N Juliette, A Caribean Xperienz

maart 20, 2003

Een hoofdrol in een grote musical, dat ontbrak nog op Jeffrey’s cv. Bij Cosmic Theater in Amsterdam kreeg hij de kans om samen met Esmée de la Brotonnière de hoofdrol te vertolken in een spetterende, nieuwe en frisse enscenering van het aloude Shakespeare verhaal.

Cosmic gooit de laatste jaren hoge ogen bij pers en publiek met haar producties, zoals bijvoorbeeld ‘De Koningin Van Paramaribo’. De eerste versie van het stuk, gespeeld midden in een parkeergarage van een Bijlmerflat werd vol lof ontvangen. Het Parool zag de eigenzinnige bewerking het overbekende, universele liefdesdrama in 2000 als zomervoorstelling en schreef: “Hopelijk komt er een reprise, of anders een internationale tournee”. Deze wens is nu verhoord en u kunt komend seizoen genieten van een Shakespeare vol muziek en dans.

Samen met 20 andere ster acteurs, waaronder Raymi Sambo, Paulette Smit, Manoushka Zeegelaar-Breeveld , Vastert van Aardenne, een live-band én een DJ, speelde ze in het seizoen 2002-2003 de sterren van de hemel. Gelukkig is dat niet onopgemerkt gebleven. De zalen zaten vol en de voorstelling was genomineerd van de NRC Publieksprijs.

Wat de pers ervan vond? Check de rescensies onder de afbeelding boven.

 

 

You Might Also Like