Nieuws

Vaders Voor Lezen

april 9, 2014

In een heel passend decor, De Amsterdam Arena, was vandaag de landelijke aftrap van het Vaders Voor Lezen-elftal. Het elftal is samengesteld om de komende twee jaar vaders te stimuleren om meer voor te lezen aan hun (klein)kinderen. Ze willen laten zien dan voorlezen niet alleen heel leuk is, maar ook nog eens nuttig voor de taalontwikkeling en woordenschat van jonge kinderen. Bovendien stimuleert het de fantasie. Als pasgeworden ervaringsdeskundige heeft Jeffrey nu ook een basisplaats in het elftal gekregen. De volledige selectie bestaat verder uit Bram van der Vlugt, Job Cohen, Ronald Giphart, Leo Blokhuis, Beau Van Erven Dorens, Dennis van der Geest, Thomas Berge, Eric Corton, Ruben Nicolai en Bastiaan Ragas. Meer info vind je hier.

You Might Also Like