Nieuws

Nu Te Zien!

januari 11, 2019

Dit jaar staat Jeffrey in twee grote muziektheaterproducties. Hij is zowel te zien in de voorstelling It’s A Man’s World als in Crooner’s Night Club.

Crooners Night Club

In It’s A Man’s World speelt hij samen met de zangers Yerry Rellum en Steffen Morisson en is een ode aan de grooste soulzangers aller tijden. Soullegendes James Brown, Stevie Wonder en Marvin Gaye wisten ondanks hun zware leven en sociale achterstand, uit te groeien tot ware iconen. Stoere mannen die elk op hun eigen manier een verschil maakten, maar ook kwetsbare zonen en twijfelende vaders waren. In deze voorstelling komt hun muziek tot leven en verlaat je gegarandeerd weer, als herboren het theater. Meer info vind je hier.

Crooners Nigh’t Club is de opvolger van de succesvolle voorstelling Swingin’ Harlem en gaat over de nachtclubs van New York en Las Vegas in de jaren 50 van de vorige eeuw. Precies in die sfeer wordt je een avond ondergedompeld in de verhalen en unieke omgangsvormen van de legendarische artiesten uit die tijd en kan je genieten van hun muziek. Samen met het puikje van de Nederlandse jazzscene is dit een bigband spektakel waarin muziek, comedy en mooie verhalen hand in hand gaan.

Zie ‘agenda’ op deze site voor de speellijst of check hier de reportage die RTV Oost van de voorstelling maakte.

You Might Also Like